Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare, OSCAR & CLOTHILDE

2019-08-12
Logo

Om tjänsten
Vi söker en butikssäljare i världsklass.Som butikssäljare på Oscar & Clothilde kommer du vara en del av ett professionellt och entusiastiskt team som brinner för inredning, service och försäljning och för att nå uppsatta mål. Som butikssäljare är du intresserad av- och påläst om våra produkter och du är en trovärdig och engagerad ambassadör för vårt företag. Du trivs mycket väl i en kundnära miljö och genom din positiva inställning och lyhördhet i kundmötet skapar du en kundupplevelse utöver det vanliga och bygger återkommande kundrelationer.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en otroligt spännande atmosfär. Hos oss på Oscar & Clothilde har vi en stark gruppkänsla på hela företaget och det är viktigt att alla känner att de är en del av teamet.

Din profil
- Du har minst 2 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter och jobbat mycket med personlig service.
- Du är initiativrik och handlingskraftig och kan arbeta självständigt.
- Du är en positiv person med energi, engagemang och glädje.
- Du är prestigelös.
- Du är ärlig och ordningsam.
- Det är meriterande om du har erfarenhet inom visual merchandising.

Vi söker
Vi söker en butikssäljare på 30 timmar i till vår butik på Birger Jarlsgatan 27 i Stockholm.

Ansökan 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 timmar i veckan med start enligt överenskommelse. I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se.Vi tar inte emot ansökningar via mail! Vi tillämpar videopresentationer i den här rekryteringen. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Oscar & Clothilde erbjuder smakfull, elegant inredning via web shop och butik på Birger Jarlsgatan 27 i Stockholm. Hos oss hittar du en unik blandning av antika ting, välkända varumärken, möbler och produkter i vårt eget varumärke som endast säljs hos oss.
Vi är ditt vardagsrum på stan.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning