Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef Blomsterlandet Marieberg , Örebro

2019-08-14
Logo

Butikschef-Blomsterlandet Marieberg, Örebro
Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag. Blomsterlandet har idag 60 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

Butikschef – Blomsterlandet, Marieberg, Örebro

Vi letar nu efter vår nästa ledare och inspiratör. Brinner du för människor och butiksdrift? Har du ett starkt trädgårdsintresse? Då kanske Du är just den vi letar efter som vår nya butikschef!

Vi är ett fantastiskt gäng som älskar växter och att möta våra kunder! Nu behöver vi en ny butikschef som tillsammans med oss uppnår nya mål! För att lyckas hos oss tror vi att du tycker om att vara närvarande i ditt ledarskap, vill vara en del av driften och har ett stort engagemang för att coacha oss att uppnå våra uppsatta mål!

Du ska få oss, butiken och dig själv att växa, slå ut och ge frukt!

Arbetstid: Heltid

Omfattning av tjänst: Tillsvidareanställning

Ort: Örebro

Tillträde: Enligt överenskommet 

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se.Vi tar inte emot ansökningar via mail! Vi tillämpar videopresentationer i den här rekryteringen. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

 

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning