Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef - Butterick´s, Malmö

2019-05-24
Logo

Vill du också jobba för Sveriges roligaste företag?


Butterick´s är Sveriges roligaste butikskedja. Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt företag med centrala butiker i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg och Lund. Vi har en stark tilltro till individen och söker medarbetare som tycker om att skoja och har lätt till skratt.
Butterick´s söker en Butikschef till butiken i Malmö


Arbetsuppgifter
För Dig är kunden nummer ett och Du brinner för försäljning och service.
På Butterick´s arbetar vi tillsammans! Det innebär att Du som butikschef deltar aktivt i det dagliga butiksarbetet. För oss är kundfokuset det viktigaste - alla kunder som kliver in i butiken får det absolut bästa kundbemötandet och kundservice. Du vill att alla kunder ska lämna butiken med ett leende på läpparna. I Dina arbetsuppgifter ingår att se till att butiken är välfylld och städad, utföra kassaarbete samt se till att butiken följer Butterick´s riktlinjer och policys.

Som butikschef arbetar du dagligen mot utsatta mål och att driva försäljningen framåt. Utöver det dagliga butiksarbetet ingår det även i Din roll att vara en förebild, coacha medarbetarna till engagemang samt bidra till att skapa ett positivt arbetsklimat. Andra arbetsuppgifter är schemaläggning, rekrytering, vara drivande och se möjligheter till att öka försäljningen samt optimera ytorna i butiken.
Malmöbutiken är bolagets tredje största fysiska enhet och Butterick´s har funnits i Malmö sedan 1921.

Vi är övertygade om att Du:
• är positiv, resultatinriktad och trivs med att ha många bollar i luften
• gillar att engagera andra och bidra till andras utveckling
• ger kunderna en god och hög service samt driver medarbetare mot samma mål
• tar eget initiativ och visar din framåtanda
• är ansvarstagande och uppmärksammar vad som behöver göras

• har flera års erfarenhet av arbete i butik

Vidare är Du en lagspelare som vill göra riktigt bra och roliga saker tillsammans. I vår bransch är det viktigt att ha nära till skratt och en god inställning. Bra kundmötande och serviceanda är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personkemi och inställning.

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: 30h/veckan
Löneform: Fast samt ob
Start: Omgående

Skicka gärna in Din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt,
då vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdagen är den 17 juni.

I denna rekrytering samarbetar vi med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Susanne Follinger, susanne.follinger@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
Detaljist och grossist inom maskerad, skämtartiklar och festprodukter.
Butterick´s Leco är Sveriges roligaste butikskedja och säljer allt du behöver för en fest såsom duknings- och dekorationsartiklar, roliga/udda presenter samt maskeraddräkter och tillbehör. Det som Butterick´s kanske är mest känt för är sina skämtartiklar som än idag är deras toppsäljare. Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt företag med centrala butiker i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg och Lund. Vi finns också online. Vi har en stark tilltro till individen och söker medarbetare som tycker om att skoja och har lätt till skratt.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning