Lediga jobb

Sök jobb

Säljledare (Mobil/Abonnemang) – MediaMarkt, Heron City

2019-01-08
Logo

Har du en passion för att coacha och se människor växa inom försäljning? Är du en förebild som säljare och kan visa det i praktiken? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
I denna tjänst ansvarar du för försäljningen för hela mobiltelefoni/abonnemangsavdelningen och rapporterar direkt till VD/Varuhuschefen. Du arbetar dagligen med försäljning samt coachar, inspirerar och följer upp säljarna och säljresultaten på avdelningen. I din roll ingår även utbildning och vidareutveckling av säljarna, ansvar för kampanjer och kunderbjudandet. Kort och gott är du förebilden och inspiratören för teamet på avdelningen. Du kommer att arbeta utifrån tydliga mål för både din egen och avdelningens skall uppnå som sedan följs upp och ligger till grund för det generösa provisionssystem som erbjuds.

Vem är du?
Du är försäljningsledaren som säljarna skall se upp till. Du föregår alltid med gott exempel i alla kundmöten och visar teamet hur man ger kunderna det där lilla extra. Du är en väldigt bra lyssnare och är tydlig i din kommunikation. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen och avdelningens prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik, proaktiv samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du måste ha erfarenhet av försäljning och ser det som ytterst meriterande om du redan har utbildning inom säljteknik eller tidigare erfarenhet av mobil-/abonnemangsförsäljning.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
• Heltid 100% med marknadsmässig fast ingångslön
• En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns
• Ansvarstillägg + Extra provisionsförmåner
• Utbildning inom säljteknik och abonnemangsförsäljning.
• Interna karriärmöjligheter

Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.
Tjänsten för denna platsannons gäller heltid 100%

Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varuhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning