Lediga jobb

Sök jobb

Avdelningsansv. (Jord och tillbehör) – Blomsterlandet, Haninge

2018-12-21
Logo

Blomsterlandet söker dig med erfarenhet från butiksförsäljning av växter och som kan anta uppdraget att ansvara för avdelningen jord, gödsel och tillbehör i vår butik i Haninge.

Vi tror du har passion för växter, service och mötet med kund. Vi söker dig som, tillsammans med hela teamet, skall få både butiken och dig själv att växa, slå ut och ge frukt.

Vi vill att du ska: Älska att sälja, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet: För att klara av tjänsten på avdelningen för inomhusväxter behöver du ha arbetat med växter samt ha erfarenhet av försäljning av växter i butik. Truckkort är ett plus.

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kommer att bestå av inköpsplanering, kundservice, varuexponering samt i övrigt förekommande butikssysslor.

Arbetstid: Ca 30 timmar/vecka
Omfattning av tjänst: Tillsvidareanställning
Ort: Haninge
Tillträde: Februari/Mars

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag. Blomsterlandet har idag 57 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning