PLATSANNONSER
Vill du göra alla moment i rekryteringsprocessen själv men behöver ett bra kandidatflöde så kan vi hjälpa er med det.
Se våra lediga tjänster

Hitta rätt person till rätt position

Vi erbjuder olika behovsanpassade lösningar för annonsering med stor räckvidd. När du vill hantera rekryteringen och selekteringen själv. Annonserna publiceras på vår webbsida under lediga tjänster med möjlighet att länka från oss och till er webbsida och från er till oss där annonserna läggs upp på er och vår sajt och där sökande klickar på aktuell tjänst på er sajt och kommer till oss och söker jobb.

Kvinna står i butik hållande sen skjorta på galge samt stickad grön tröja

För dig som vill rekrytera själv med annonsering

I samtliga valda annonspaket ingår publicering av annonsen med er företagslogo, miljöbild och er annonstext med önskad kravprofil och i förekommande fall urvalsfrågor.

Matchmail från vår kandidatbank skickas ut till de kandidater visat intresse för det aktuella tjänsteområdet.

Annonsering sker på Retail Knowledges jobbsida samt i följande kanaler:

Bas 2 750 kr
Annonstexten publiceras under 2 veckor. Alla ansökningar, länkas vidare direkt till er ansökningssajt eller till hänvisad e-mail. Du kan som tillägg få din annons publicerad på LinkedIn.
Standard 4 250 kr
Annonstexten publiceras under 4 veckor. Alla ansökningar, länkas vidare direkt till er ansökningssajt eller till hänvisad e-mail. Du kan som tillägg få din annons publicerad på LinkedIn.
Selektering 5 995 kr
Annonstexten publiceras under 4 veckor. I denna tjänst har ni möjlighet att ha upp till 5 st sellekteringsfrågor där enbart kandidater som uppfyller kraven går vidare och länkas direkt till er ansökningssajt eller till hänvisad e-mail. Detta minskar er administration samt effektiviserar rekryteringsprocessen för er. Vi återkopplar till de kandidater som ej gått vidare efter sellekteringsfrågorna. Du kan som tillägg få din annons publicerad på LinkedIn.

Beställ platsannons med stor räckvidd

En rekrytering kan aldrig bli bättre än de kandidater din platsannons exponerats för och de kandidater den  lyckats attrahera. Det handlar inte om kvantitet, det handlar om kvalitet. 

Kontakta oss om du har frågor, funderingar eller bara vill bolla dina tankar och idéer inför en rekrytering.