Lediga jobb

Sök jobb

Lagerarbetare heltid - Retail Knowledge, Stockholm

2018-06-27
Logo

Nu söker vi lagerarbetare till våra olika kunder!

Vi söker nu personal med erfarenhet av lagerarbete. Du kommer att jobba på lagret med arbetsuppgifter innehållande truckkörning, hantering av gods, mottagning och utlämning av varor, uppackning samt ta hand om lagret.

Du är en ansvarstagande och noggrann person. Du är van att ta instruktioner och kan hantera flera olika stationer om så krävs. Det är viktigt att du har en känsla för service då du även kommer att träffa kunder.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från lager eller retail. Har du även jobbat med liknande arbetsuppgifter såsom lagerarbete, inventering och har truckkort är det meriterande.

Vi söker dig som har tycker om att ha ett helhetsansvar och ett personligt driv och engagemang. Du skall ha lätt för att samarbeta och vara flexibel i din roll. Ha en hög arbetsmoral och ta hand om detta lager som att det vore ditt egna.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka tjänsten!

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Lön efter kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund, linnea.forsslund@retailknowledge.se

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning