Lediga jobb

Sök jobb

Florist med kundfokus - Blomsterlandet, Stenby-Västerås

2018-04-12
Logo

Florist med kundfokus- Blomsterlandet, Stenby-Västerås

Blomsterlandet söker en säljande florist med passion för snittblommor och mötet med kund till vår nya butik i Stenby, Västerås som vi öppnar hösten 2018.


Vi vill att du ska: Älska att sälja, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet: För att klara av tjänsten på avdelningen för snittblommor behöver du ha floristutbildning samt erfarenhet av försäljning av växter.

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice, varuexponering, varuplockning, orderläggning samt i övrigt förekommande butikssysslor.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Gunilla Wånglin på mejl: gunilla.wanglin@retailknowledge.se

Om jobbet
Arbetstid / Varaktighet: 30 timmar 
Tillträde: September 2018
Anställningsform: tillsvidare anställning
Ort: Stenby ,Västerås
Kontaktperson:Gunilla Wånglin

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag.?Blomsterlandet har idag 55 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk.Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning