Lediga jobb

Sök jobb

Sales Assistant - Lexington, Marstrand

2018-04-12
Logo

Nu söker Lexington en butiksmedarbetare inför sommaren till vår sommarbutik på Marstrand! Tjänsten är ett sommarjobb som sträcker sig från slutet av maj till och med slutet av augusti. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mode och inredning och eftersom det är en sommarbutik är det viktigt att du kan arbeta under avsedd sommarperiod. Tjänsten är på deltid och innebär fasta timmar enligt schema samt eventuellt extra arbete vid behov utöver de fasta timmarna. Arbetstiderna innefattar både vardagar, kvällar och helger.

Som butikssäljare är du Lexingtons ansikte utåt mot kunden och det är viktigt att du är utåtriktad och intresserad av mötet med andra människor. Som butikssäljare ansvarar du för den dagliga försäljningen och att ge kunden en köpupplevelse utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter, ansvar och befogenheter

Din främsta arbetsuppgift är att på ett engagerat sätt bidra till att butikens försäljnings- och resultatmål uppnås.
Att inspirera kunden och vara lyhörd för kundens behov.
Ta ansvar för att du upplevs som en engagerad säljare som lever upp till Lexingtons varumärke kring service och kundupplevelse.
Du ansvarar för att hjälpa, stötta och göra det enkelt för dina kollegor i ditt butiksteam.

Förutom försäljning kan du jobba med skyltning, inventering och mycket annat som dyker upp.

Din profil och personlighet
Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom butik. Det är viktigt att du som person är intresserad av service, försäljning, teamarbete och är bra på att hantera stressfyllda situationer i en fartfylld, rolig och social miljö.

Kvalifikationer

Har erfarenhet av kundbemötande, service och personlig försäljning.
Är stresstålig, social och ordningsam.
Kan arbeta oregelbundna tider och ställa upp med kort varsel.

Det är ett stort plus om du är bosatt på Marstrand eller i Kungälv. Intervjuerna kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Charlotta Snow, Region Manager på charlotta.snow@lexingtoncompany.com. För mer information kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Jessica Olsson, HR Coordinator på jessica.olsson@lexingtoncompany.com

Lexington är ett lifestyle varumärke med sin designbas i New England. Varumärket finns representerat via dotterbolag och Partners i 21 länder och hos över 900 återförsäljare. Vi har ett 100-tal shop-in-shops på ledande varuhus och butiker runt om i Europa, och dessutom 25 egna Lexington Concept Stores i Norden och USA, samt ett växande antal Franchisebutiker, främst i Kina.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning