Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef - Picard, Täby/Åkersberga

2018-04-13
Logo

Picard söker butikschef till Täby/Åkersberga

Vi söker en driven och inspirerande Butikschef till våra butiker i Täby/Åkersberga. Mestadels av tiden kommer du att vara schemalagd i vår butik i Täby.

Personen vi söker ska ha en god känsla för kundbemötandet och service i butik samt självklart ha ett stort intresse för god mat!

Som Butikschef hos Picard har du det operativa ansvaret för att leda och fördela det dagliga arbetet i butiken. Du ansvarar för butikens bemanning, ser till att alla ansvarsområden sköts enligt Picards högt ställda krav på god ordning och inspiration i butiken. På Picard arbetar vi aktivt med försäljningen och har mycket kontakt med våra kunder. För att ge bästa tänkbara service delar du vårt stora intresse för mat och service av högsta klass.

Våra butikschefer arbetar operativt tillsammans med sin personal i butiken. Du är skicklig på att bygga relationer till andra på ett genomtänkt sätt samtidigt som du är självgående och driver dina och andras arbete framåt. Vidare har du ett intresse för att arbeta med människor och du har inga problem att jobba under tidspress. Du är en inspirerande och idérik lagspelare som skapar en god stämning i din butik.

Du ansvarar för butikens rapportering, budget, personal och schemaläggning samt uppföljning av nyckeltal. Administration faller sig naturligt för dig. Du är även den naturliga kommunikationskanalen mellan butik och huvudkontor. Tjänsten är 40 timmar/vecka och du arbetar varierande arbetstider och arbetsdagar.

Din bakgrund:
Vi ser att du lägst har gymnasiekompetens och gärna ytterligare utbildning inom försäljning eller service.
Du har också minst 3-4 års arbetslivserfarenhet från restaurang, service- eller detaljhandel, gärna med någon form av avdelnings- eller enhetsansvar. Servicen har du i blodet och mat är ett av dina intressen. Kunskaper i engelska är ett krav och kunskaper i franska är meriterande men inte nödvändiga.
Anställningsvillkor

Titel: Butikschef
Anställningstyp: Heltid
Löneform: Fast + bonus

I denna rekryteringsamarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Det går ej att ansöka via mail.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om Picard:

Picard, Frankrikes största butikskedja för fryst mat av högsta kvalité, sex år i rad har vi utsetts till Frankrikes mest uppskattade matbutik. 1974 öppnade vi vår första butik i Paris. I dag har kedjan vuxit till över 1000 butiker i Europa och vi finns i Frankrike, Italien, Belgien, Schweiz och Luxemburg. I Sverige öppnade vi vår första butik i februari 2013 och vi har numera 16 butiker.

Fokus är att alltid erbjuda kunderna den högsta kvalitén genom att bara använda de bästa naturliga råvarorna utan onödiga tillsatser. Bolaget har en noggrann kontroll över sina produkter, sina butiker och sin fryskedja för att säkerställa att kunderna alltid får den bästa upplevelsen av Picards butiker.
Som kund hos Picard kan man alltid förvänta sig högsta service, högsta kvalitet och mycket matglädje!

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning