Lediga jobb

Sök jobb

Sales Assistant - Lexington, Norrköping

2018-03-09
Logo

Lexington söker en butiksmedarbetare för sommarjobb, med viss möjlighet till förlängning under hösten, till vår butik i Norrköping. Under sommaren kommer tjänsten att till viss del bestå av fasta timmar enligt schema, men också inhopp vid extra behov. Därefter finns viss möjlighet till förlängning till hösten för en tjänst med fasta timmar om 15h/vecka. Startdatum kan diskuteras men vår förhoppning är att du kan börja någon gång i april-maj. Butikens öppettider är 10.00-18.00 på vardagar, 10.00-16.00 på lördagar och på söndagar är det stängt med undantag december månad.

För att vara lämpad för denna tjänst bör du ha en annan sysselsättning på sidan av arbetet, exempelvis studier eller annat deltidsarbete. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mode och inredning och eftersom vi söker extrapersonal är det viktigt att du kan vara relativt flexibel med tider.

Som Butikssäljare är du Lexingtons ansikte utåt mot kunden och det är viktigt att du är utåtriktad och intresserad av mötet med andra människor. Som butikssäljare ansvarar du för den dagliga försäljningen och att ge kunden en köpupplevelse utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter, ansvar och befogenheter

Din främsta arbetsuppgift är att på ett engagerat sätt bidra till att butikens försäljnings- och resultatmål uppnås.
Att inspirera kunden och vara lyhörd för kundens behov.
Ta ansvar för att du upplevs som en engagerad säljare som lever upp till Lexingtons varumärke kring service och kundupplevelse.
Du ansvarar för att hjälpa, stötta och göra det enkelt för dina kollegor i ditt butiksteam.

Förutom försäljning kan du jobba med skyltning, inventering och mycket annat som dyker upp.

Din profil och personlighet

Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom butik. Det är viktigt att du som person är intresserad av service, försäljning, teamarbete och är bra på att hantera stressfyllda situationer i en fartfylld, rolig och social miljö. Du har ett genuint intresse för varumärket och trivs med Lexington som livsstil.

Kvalifikationer

Har erfarenhet av kundbemötande, service och personlig försäljning.
Är stresstålig, social och ordningsam.
Kan arbeta oregelbundna tider och ställa upp med kort varsel.
Har en annan sysselsättning, exempelvis studier eller annat deltidsarbete

Intervjuerna kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Butikschef Anna Hedlund på anna.hedlund@lexingtoncompany.com. Har du frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR Coordinator Jessica Olsson på jessica.olsson@lexingtoncompany.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lexington är ett lifestyle varumärke med sin designbas i New England. Varumärket finns representerat via dotterbolag och Partners i 21 länder och hos över 900 återförsäljare. Vi har ett 100-tal shop-in-shops på ledande varuhus och butiker runt om i Europa, och dessutom 25 egna Lexington Concept Stores i Norden och USA, samt ett växande antal Franchisebutiker, främst i Kina.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning