Lediga jobb

Sök jobb

Kundtjänstmedarbetare - GardenStore, Aspudden

2018-04-13
Logo

GardenStore söker kundtjänstmedarbetare till sitt kontor i Aspudden.

Gardenstore expanderar i hög takt och söker därför kundtjänstmedarbetare till sitt kontor i Aspudden. Du kommer att vara vår ambassadör och ha daglig kontakt med våra kunder runt om i landet. Du kommer att ta emot samtal som berör allt från produktinformation, till leveransförfrågningar. Det är därför väldigt viktigt att du har en hög servicenivå och är otroligt lösningsorienterad. Du kommer att behöva vara trygg i din roll och ha förmågan att vända en missnöjd kund till en nöjd kund.

Då vi växer i snabb takt så finns goda möjligheter att axla rollen som kundservice ansvarig för rätt person. GardenStore är ett företag som växer snabbt inom E-Handeln så meriterande om du tidigare arbetat inom det segmentet.
Vi söker dig som är är serviceminded och har ett stort engagemang och eget driv. Tycker om att hela tiden utvecklas och hitta nya framgångsrika arbetssätt. Du skall ha lätt för att sammarbeta och vara flexibel i din roll.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka tjänsten.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid fast anställning, samt säsongsjobb under maj-juli.
Plats: Aspudden
Lön: Månadslön/timlön

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!
I denna bemanning samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser. stina.sasser@retailknowledge.se.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.

Välkommen in med din ansökan!

Vi är ett svenskt familjeföretag med målet att bli den bästa och mest heltäckande trädgårdsbutiken på nätet. Vi vill bli bäst genom att erbjuda ett stort sortiment med välkända varumärken, förmånliga priser, fri frakt och branschens bästa kundservice. Oavsett om du är amatör eller proffs i trädgården eller bara vill hitta en produkt för din uteplats finns något för dig hos GardenStore!

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning