Lediga jobb

Sök jobb

Regionschef - Nikita Hair, Stockholm

2018-05-14
Logo


Resande Regionchef till Nikita Hair med placering i Stockholm

Nikita Hair är i en expansiv fas och söker nu efter en driven och målinriktad Regionschef. Du kommer att ha Stockholm som bas men kommer även att resa en hel del i tjänsten då du kommer att besöka salongerna regelbundet. Nikita Hair är nordens största och ledande frisörkedja med produkt och tjänsteförsäljning.

Som regionchef har du en nyckelroll i arbetet med att utveckla vår verksamhet. Ditt övergripande ansvar som regionchef kommer att bestå av budget, resultat och utveckling för ca 6-10 salonger. Du har personalansvar för salongcheferna som i sin tur har personalansvar för ca 50 medarbetare. Vidare rapporterar du till Sverigechef och ingår i ett team med ytterligare två regionchefer samt HR, marknad samt ekonomi.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som regionchef hos oss ser vi en positiv, självständig person som har intresse för vår bransch och arbetar resultatinriktat. Du är en driven ledare som motiveras av att arbeta långsiktigt och strategiskt men också operativt och kan coacha salongscheferna i att lösa den dagliga driften. Du är relationsskapande och handlingskraftig med ett stort intresse för människor, försäljning och marknad. Du trivs med "learning by doing" och är kreativ och analyserande i att hitta nya lösningar och affärsmöjligheter. Du har god affärsförståelse och ett etiskt synsätt liksom förmågan att leda, vägleda och styra verksamheten.

Vi söker dig som gärna har akademisk utbildning inom ekonomi, marknad eller ledarskap. Samt minst två-fyra års erfarenhet av att leda andra ledare inom handeln t ex som distriktschef eller regionchef, företrädesvis inom detaljhandeln eller dagligvaruhandeln.

Dina huvuduppgifter blir:

• Budget och resultatansvar, följa upp den dagliga driften i salongerna
• Säkerställa lönsamheten
• Personalansvar
• Implementera och kvalitetssäkra Nikitas driftskoncept i salongerna
• Försäljning i och marknadsföring av salongerna
• Rekrytering och Bemanning av salongerna
• Projektledare vid om/ nybyggnation av salong

Anställningsvillkor
Placering: Infra City/Upplands Väsby med resor till södra Sverige
Titel: Regionschef
Anställningstyp: Tillsvidareanställning
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast
Körkort är ett krav!

I denna rekryteringsamarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om Nikita Hair:
Raise AS i Norge äger och driver Skandinaviens största och ledande frisörkoncern. Gruppen har hittills 135 salonger men även frisör och hudvårdsskolor, tillsammans är vi över 800 medarbetare. I Sverige har vi 36 salonger men expanderar ständigt. Vi säljer både kända frisörmärken och egentillverkade hårvårdsprodukter.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning