Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef/Varuhuschef - Mio, Barkarby

2018-03-16
Logo

Butikschef till Mio Barkarby


Nu söker vi en Butikschef med "affärsdriv" till vårt varuhus i Barkarby
Som butikschef på Mio Barkarby kommer du leda, driva och utveckla försäljningen i ett av våra större varuhus. Butiken har cirka 60 anställda som du skall inspirera och coacha i det dagliga försäljningsarbetet. Tillsammans med din personal och ledningsgrupp skapar ni en kundupplevelse utöver det vanliga.

Ditt ansvar som Butikschef omfattar naturligtvis även butikens ekonomiska resultat, nyckeltal och sist men inte minst försäljningsmål. Du utvecklar butikens säljarbete genom nära arbete med ditt personalteam och nära dialog med kunderna. I butikens anslutning har ni en stor lageravdelning som också ligger under ditt ansvar.

Du är en trygg ledare, van att sätta och följa upp tydliga mål. Du drivs av den affärsmässiga delen av arbetet och kan genom uppföljning av nyckeltal driva ditt team till ökad försäljning. Då du leder en personalgrupp känner du dig trygg i att ge andra personer stort ansvar och låter personalen växa under dig.
I din erfarenhetsportfölj har du flera års erfarenhet som butiks- eller varuhuschef för en större enhet. Du är en tydlig men tillåtande chef som inkluderar dina kollegor i varuhusets utveckling. Du är affärsdriven och trygg i att ta beslut och följa ditt affärssinne.

Vi söker inte vilken butikschef som helst. Vi söker dig som redan kommit långt i din retailkarriär men känner att du är redo för nästa stora steg. Du är redo att anta denna utmaning och få oss att tillsammans nå nya nivåer. 

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Heltid, Tillsvidare
Löneform: Fast + bonus

I denna rekryteringsamarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Det går ej att ansöka via mail.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om Mio:
Mio är en kedja under snabb förändring som växer i hög takt. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen nio år i rad.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning