Lediga jobb

Sök jobb

Resande säljare till hudvårdsmärke - Stockholm

2018-05-15
Logo

Resande säljare till premiummärke inom hudvård - Stockholm

Nu söker Retail Knowledge en säljare till ett framgångsrikt hudvårdsmärke som skall utveckla försäljningen hos befintliga kunder samt skaffa samarbeten med nya spännande företag. Ditt uppdrag är att hitta "rätt" kunder för kunden och detta uppnår du genom att bland annat boka säljbesök, återbesök, initiera marknad- och säljevent samt medverka på mässor. Du skall ha koll på konkurrenter och hålla dig informerad om vad som sker i branschen.

I din roll ansvarar du för all kontakt med kunden vad gäller möten, uppföljning samt att sätta kort och långsiktiga strategier för varje enskilt bolag. Du ansvarar även för att sälja in och bevaka pågående kampanjer och nylanseringar. Du kommer att ansvara för bearbetningen av allt från hudvårdssalonger, spa och hotell. Både vad gäller befintliga kunder samt nya affärsmöjligheter.

Som person har du lätt för att skapa relationer och värderar lånsiktigt relationssammarbete. Du är en person som har en inre drivkraft för att hitta nya affärsmöjligheter och att nå resultat. Du trivs att arbeta i team men är även van att prestera självständigt. Att vara organiserad och strukturerad i det administrativa arbetet är en självklarhet för dig.

Tjänsten är heltid och du utgår från kundens kontor i centrala Stockholm. I tjänsten ingår resor då du kommer att ha ansvar för kunder i Stockholm samt i andra regioner.

Krav och meriter:
• Dokumenterad säljerfarenhet och då gärna inom retail, hår/hudvård.
• Körkort är ett krav.
• Flytande Svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande med finska.


Anställningsvillkor
Titel: Säljare
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid
Löneform: fast + provision

I denna rekryteringsamarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning