Lediga jobb

Sök jobb

Säljare med trädgårdskunskap - Blomsterlandet, Haninge

2018-04-13
Logo

Blomsterlandet söker en säljare till vår butik i Haninge
Brinner du för människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske Du är vår nya säljare! För att lyckas hos oss tror vi att du är en säljare med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Vi vill att du ska:
Älska att sälja, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten behöver du ha kunskaper motsvarande trädgårdsmästare samt ha erfarenhet av försäljning av växter.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice, kassa, varuexponering, varuplockning samt övrigt förekommande butikssysslor.

Arbetstid: Ca 20timmar/vecka
Omfattning av tjänst: Säsongsanställning
Ort: Haninge
Tillträde: 9/4-2018

Ansökningar:
Maila din ansökan till malin.edbom@blomsterlandet.se

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag.
Blomsterlandet har idag 55 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning