Lediga jobb

Sök jobb

Säljande Juicenörd - Loviseberg, Tumba

2018-02-09
Logo

Säljande Juicenörd
Just nu söker vi en säljande juicenörd till presseriet i Tumba.

Vi är ett gäng juicenördar i Tumba som söker en ny kollega. Vår resa började för 5 år sedan då vi bestämde oss för att börja pressa färsk, helt obehandlad juice. En självklarhet kan man tycka men än idag så är vi ensamma om att i lite större skala pressa helt färska obehandlade juicer som vi valt att kalla RÅSAFT!

Om dig:
Vi söker nu dig som har ett brinnande mat/dryck samt med fördel juiceintresse som vill vara med oss och fortsätta genomföra vår juicerevolution! Alla ska vilja och kunna köpa en helt obehandlad juice, det är vår enkla vision! Du ska vara en person som gillas av alla och har lätt för att skapa långsiktiga relationer med befintliga och framtida kunder. Du är den som uppfattas som sympatisk, genuin samt med full av energi och drivkraft av dina vänner. Du har lätt för att hantera alla typer av situationer på ett pragmatiskt och enkelt sätt.

Arbetsuppgifter:
Dina dagar kommer bestå av att besöka våra befintliga kunder och se hur vi tillsammans med kunden kan få fler konsumenter att få upp ögonen för vår RÅSAFT. Det handlar helt enkelt om att förklara vad som är unikt med oss och varför vi skall ha de absolut bästa placeringarna i kundernas kylar.

Du kommer även vara med att ta fram nya smaker, vara med på olika event och allt annat som behöver göras i ett litet juiceföretag!

Ansök:
Låter detta intressant maila oss på ansokan@loviseberg.se

Läs gärna mer om oss på www.råsaft.se

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning