Lediga jobb

Sök jobb

Säljare Mode - Illums Bolighus, Mall of Scandinavia

2018-03-07
Logo

Är du en vass butikssäljare med ett stort servicehjärta???

Vi ser att du är en person med ett par års erfarenhet av butikssälj inom mode. Du är en självgående och driven säljare som är van att ta egna initiativ. Du är trygg i ditt sälj och kan jobba i en miljö med uppsökande och personlig service. Att vara lyhörd för kundens önskemål och att utifrån dessa hjälper du kunden till rätt beslut faller dig lika naturligt som att se till att butiken alltid är i attraktivt skick.?Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Vi förväntar oss att du är uppskattar försäljning och att service är något du brinner för. I din tjänst ingår flertalet arbetsuppgifter utöver sälj och kassa, till exempel merchandise, lagerhantering och vissa administrativa sysslor.??Som person är du en lagspelare som gillar teamet. Du är duktig på att nära goda och långsiktiga kundrelationer och har lätt för att samarbeta. Nya utmanande situationer som utvecklar lockar dig och självklart är du en positiv och härlig person som gör butiken ännu trevligare!
Titel: Butikssäljare? Anställningstyp:30 tim/vecka? Löneform:Enligt avtal

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin, gunilla.wanglin@retailknowledge.se. Det går ej att ansöka via mail.

 

Illums Bolighus grundades år 1925 under namnet BO. Bakom etableringen stod den danske affärsmannen Kaj Dessau, som hade sinne för både affärer och estetik.
I samarbete med sin konstnärliga rådgivare Brita Drewsen skapade han ett koncept, som då var världsunikt.
Deras ovanliga framsynthet och känsla för kvalitet kom till uttryck under 1930-talet och har sedan dess haft stor betydelse för den ställning som dansk inredningsstil har uppnått internationellt.

Då BO år 1941 övertogs av familjerna Illum, Berg och Trock-Jansen, som också ägde varuhuset Illum, döptes affären om till Illums Bolighus.
År 1961 ritade arkitekten Kay Kørbing den nuvarande byggnaden, som med behärskad extravagans framstår som ett utomordentligt stilrent och klassiskt byggnadsverk precis intill det livliga Amagertorv i centrala Köpenhamn.

Illums Bolighus har inte längre någon koppling till varuhuset Illum. I dag ägs Illums Bolighus av ett investmentbolag med butikens verkställande direktör Henrik Ypkendanz som majoritetsägare.
Sedan hans tillträde år 2001 har företaget upplevt en ökad omsättning och stigande lönsamhet. Det är därför med glädje och stolthet Henrik Ypkendanz i dag står i spetsen för det framgångsrika Illums Bolighus.

De tongivande och visionära skyltfönstren har under alla år kännetecknat Illums Bolighus, som ända från starten år 1925 har följt utvecklingen i samhället.
Grundidén är en attraktiv och inspirerande butiksmiljö, som alltid är i framkant av utvecklingen. En idé, som i dag om möjligt är ännu mer aktuell och bärkraftig än någonsin.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning