Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare (heltid) - Arbetsklädhuset, Stockholm

2018-05-21
Logo

Butikssäljare - Arbetsklädhuset, Hammarby Sjöstad

Tack vare den positiva fas vi är inne i söker vi nya serviceinriktade säljare till vår butiker i Hammarby Sjöstad. Hos oss på Arbetsklädhuset skapar du tillsammans med dina kolleger en trivsam atmosfär där kunden står i fokus. Att ge råd och vägleda kunderna är något du brinner för och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål.

Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Du är lyhörd för kundens önskemål och kan utifrån detta hjälpa kunden till rätt beslut. Vi förväntar oss att du uppskattar försäljning och är van att ta egna initiativ. Då vi jobbar mycket med loggor så är det meriterande om du tidigare arbetat i photoshop.
Som person är du en lagspelare som gillar teamet. Då vi har många återkommande kunder förstår du vikten av goda kundrelationer och kan skapa långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare! Då vi arbetar mycket med funktionsplagg så är kunskap inom det meriterande, men ett intressse räcker långt.

Anställningsvillkor
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Tillsvidare anställning
Löneform: Fast
Start: Omgående


I denna rekryteringsamarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Arbetsklädshuset AKH AB är ett företag som bedriver försäljning av arbetskläder, profilkläder, presentreklam, personligt skydd och skyddsskor till små och stora företag. Vi är ledande återförsäljare i branschen och har butiker i Uppsala, Västerås, Bromma, och Hammarby Sjöstad. Företaget är grundat 1889 och har 21 anställda.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning