Lediga jobb

Sök jobb

Staffing Assistant - Retail Knowledge

2018-04-04
Logo

Retail Knowledge söker nu en ny kollega!

Vi söker en personalassistent till vårt kontor i centrala Stockholm som ska kunna arbeta helger i första hand men även vardagar vid behov.
Som personalassistent hos Retail Knowledge blir du lite av en ambassadör för oss då du är den som har första kontakten med våra kunder och poolare.

Du kommer i ditt arbete att vårda viktiga relationer och det är därför viktigt att du har en förmåga att skapa tillit och långsiktiga relationer. Då vi finns här på uppdrag för kunden är det viktigt att du är lösningsorienterad för att snabbt hitta flexibla lösningar till kunden. I ditt arbete kommer du ha en nära kontakt med både våra kunder och anställda via telefon, mejl och vårt bokningssystem.

Kvalifikationer/egenskaper:
- Har erfarenhet av kundfokuserat arbete
- Har utpräglad känsla för service
- Är van att jobba i olika system och med telefon
- Intresse för personal och rekrytering

Du ser alltid till kundens bästa och gör ditt yttersta för att möta kundens önskemål. Som person trivs du med att jobba med människor i högt tempo och du är effektiv och noggrann. Du har vana av att hantera många saker samtidigt och arbeta mot deadline. Du trivs med ansvar och tar dig gärna an utmaningar. Då arbetet är självständigt måste du ha en stor trygghet i dig själv att klara av att ta snabba och ibland lite svåra beslut på egen hand. Har du arbetat i butik tidigare ser vi det som meriterande.

Vi strävar efter en jämlik arbetsplats och ser gärna manliga sökanden.
Start: Omgående
Omfattning: Deltid, varannan helg och efter behov
Plats: Stockholm
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madelene Färm: madelene.farm@retailknowledge.se
Välkommen in med din ansökan!

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 250 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag.

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning