Lediga jobb

Sök jobb

Servicemekaniker - GardenStore, Värmdö

2018-02-21
Logo

GardenStore söker servicetekniker för robotgräsklippare – Värmdö

Vi söker nu en servicetekniker till GardenStores servicebutik i Gustavsberg/Värmdö. Du kommer att vara behjälplig med servicen på våra produkter, men främst på robotgräsklippare. Du kommer även att hjälpa kunderna med installering av dessa produkter i hemmet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänst och att du har en hög servicenivå.
Dina arbetsuppgifter är service, skötsel och installation. Du behöver ha förkunskaper kring teknik och maskiner och får gärna ha ett intresse av detta. Det är inget krav, men naturligtvis mycket meriterande om du har erfarenhet av service på robotgräsklippare.

Vi söker dig som är:
– Är serviceminded
– Van att driva ditt eget arbete
– Duktig mekaniker
– Har körkort

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka tjänsten.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid fast anställning
Plats: Värmdö Köpcentrum
Lön: Månadslön

Körkort är ett krav!

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!
I denna bemanning samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om GardenStore:

GardenStore är ett svenskt familjeföretag med målet att bli den bästa och mest heltäckande trädgårdsbutiken på nätet. Vi vill bli bäst genom att erbjuda ett stort sortiment med välkända varumärken, förmånliga priser, fri frakt och branschens bästa kundservice. Oavsett om du är amatör eller proffs i trädgården eller bara vill hitta en produkt för din uteplats finns något för dig hos GardenStore!

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning