Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare (20 till 30 tim/v) - Retail Knowledge, Stockholm

2018-02-26
Logo

Är du en vass butikssäljare med ett stort servicehjärta?

Vi ser att du är en person med ett par års erfarenhet av butikssälj. Du är en självgående och driven säljare som är van att ta egna initiativ. Du är trygg i ditt sälj och kan jobba i en miljö med uppsökande och personlig service. Att vara lyhörd för kundens önskemål och att utifrån dessa hjälper du kunden till rätt beslut faller dig lika naturligt som att se till att butiken alltid är i attraktivt skick.
Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Vi förväntar oss att du är uppskattar försäljning och att service är något du brinner för. I din tjänst ingår flertalet arbetsuppgifter utöver sälj och kassa, till exempel merchandise, styling och vissa administrativa sysslor.

Som person är du en lagspelare som gillar teamet. Du är duktig på att nära goda och långsiktiga kundrelationer och har lätt för att samarbeta. Nya utmanande situationer som utvecklar lockar dig och självklart är du en positiv och härlig person som gör butiken ännu trevligare!

Anställningsvillkor
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: 20 till 30 tim/vecka
Löneform: Fast + bonus

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Linnéa Forsslund, linnea.forsslund@retailknowledge.se. Det går ej att ansöka via mail.

Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Vi på Retail Knowledge samarbetar med flera av Sveriges ledande retailbolag. Dessa samarbetspartners är i ständigt behov av duktiga butikssäljare med stort eget driv och hög servicenivå. Ibland till rena rekryteringar men lika ofta till interimsuppdrag och längre vikariat. Vi söker därför dig som är på jakt efter en ny utmaning, på kort eller lång sikt, som känner att du snabbt kan bidra till våra kunders verksamheter.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning