Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef till ConceptStore - Oriflame, Stockholm

2018-02-23
Logo

Oriflame söker Butikschef till sin Concept Store i centrala Stockholm

Som Concept Store manager ansvarar du för Oriflames fantastiska flaggskeppsbutik som ligger i hjärtat av Stockholm. Du kommer att vara en viktig ambassadör för företaget. Då Oriflame Cosmetics är ett företag i ständig utveckling söker vi dig som tycker om positiva förändringar och gärna vill vara delaktiv i utvecklingen. Förutom att driva butiken kommer du att vara delaktig i events och att skapa förutsättningar för ett ökat kundflöde till butiken. Du kommer att vara en del av det skandinaviska marknadsföringslaget och rapportera till PR och Kommunikationschefen för Skandinavien.

Som butikschef på Oriflames enda Concept Store så är det du som driver det dagliga arbetet i butiken. Då många av besökarna är internationella konsulter för Oriflame förstår du vikten av att alltid ha en tilltalande och inbjudande butik. Du är en mycket god kommunikatör och tänker utanför boxen vad gäller att hitta nya tillvägagångssätt för att öka kundtillförseln till butiken.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom retail och förstår den dagliga driften. Att du har erfarenhet av kosmetik eller hudvård ser vi som en förutsättning för att du skall lyckas i denna roll. Du har ett stort personligt driv och gillar att ha en central roll. I övrigt är du prestigelös och har lätt för att skapa nya och långsiktiga relationer.

Vad vi erbjuder:
Hos oss på Oriflame är det viktigt att man har en entreprenörsanda och att man på ett professionellt sätt levererar vårt varumärkeslöfte vidare. Vi kräver mycket av våra medarbetare men vi ger dem också möjligheten att leva upp till sina utmaningar. Att arbeta hos Oriflame innebär att arbeta i ett globalt företag definierat av en dynamisk kultur, meningsfullt arbete och professionell tillväxt. Och viktigaste av allt, vi ser allas ansträngningar och belönar prestationerna utefter det.

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast

I denna rekryteringsamarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.

Välkommen in med din ansökan!

Om Oriflame:

Founded in 1967 by two brothers and their friend, Oriflame is now an international beauty company selling direct in more than 60 countries worldwide. Its wide portfolio of Swedish, nature-inspired, innovative beautyproducts are marketed through a sales force of approximately 3.6 million independent Oriflame Consultants,who together create annual sales of around €1.5 billion. Oriflame offers the leading business opportunity forpeople who want to start making money on day one and work towards fulfilling their personal dreams andambitions through its unique business opportunity concept – Make Money Today and Fulfill Your DreamsTomorrow™. Respect for people and nature underlies the company´s operating principles and is reflected inits social and environmental policies. Oriflame supports numerous charities worldwide and is a Co-founder ofthe World Childhood Foundation. Oriflame Cosmetics is listed on the Nasdaq OMX Nordic Exchange.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning