Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef - Body Shop, Linköping

2018-03-01
Logo

ROLLEN SOM BUTIKSCHEF
Som butikschef hos The Body Shop är dina främsta uppgifter att utveckla dina medarbetare och driva försäljningen i butik i enlighet med affärsplanen. Våra värderingar utgör hjärtat av verksamheten och som butikschef jobbar du aktivt med att införliva dessa i ditt dagliga arbete. Med en service i världsklass och genom att inspirera både medarbetare och kunder är du som butikschef drivande i att få butiken att blomstra och sprida "The Body Shop magin" vidare. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stort ansvar och framförallt en möjlighet att vara med och göra skillnad – inte bara för dina medarbetare och kunder utan också för vår planet! I ditt team ingår 3 personer som du har personalansvar för.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:

Som butikschef hos oss har du det övergripande ansvaret över butiken. Detta innefattar bland annat:

- Ansvar över budget och personalkostnader
- Schemaläggning och optimering av bemanningsplaneringen
- Analysera butikens resultat samt efterföljande skapa kraftfulla handlingsplaner
- Rekrytering av nya stjärnor till teamet samt introduktion och utveckling av dina medarbetare
- Arbete med olika typer av externa samarbeten
- Visual Merchandising och lagervård

VEM ÄR DU?

Först och främst är du, precis som vi, en person som älskar vad du gör! Du är passionerad och det är viktigt för dig att få komma till ett företag med goda värderingar där du tillåts utvecklas. Du har även:

- Erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln, med fördel i en ledande roll
- Kunskap i Excel och en förståelse för siffror
- Tidigare erfarenhet som butikschef inom detaljhandeln är starkt meriterande
- Erfarenhet av makeup- och/eller hudvård är meriterande

Din största tillgång är din personlighet! Du är en driven säljare med en naturlig fallenhet för ledarskap. Vidare har du en god förmåga att nätverka och skapa externa samarbeten. Du gillar att arbeta med utmanande mål och strävar efter att ständigt överträffa dessa tillsammans med ditt team. Du har en god analytisk förmåga, är lösningsfokuserad och har ett effektivt sätt att arbeta. I rollen som butikschef krävs att man kan skifta mellan olika arbetsuppgifter och samtidigt behålla strukturen och fokus i arbetet.

ANSTÄLLNINGSFORM: Vikariat med start under maj 2018, dock längst till och med 31 augusti 2019.
OMFATTNING: Heltid, 40h/veckan
TILLTRÄDE: I maj 2018.
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 31 mars 2018.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om The Body Shop

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick. The Body Shop vill skapa positiv förändring i världen genom att erbjuda produkter för hudvård, hårvård och makeup som är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. The Body Shop gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott, och det är fortfarande drivkraften för hela företaget. The Body Shop har fler än 3 000 butiker i 68 länder. 2016 lanserade The Body Shop en banbrytande ny global CSR-strategi - Enrich Not Exploit ™. Åtagandet ligger till grund för varje del av The Body Shops verksamhet och stödjer The Body Shop i målsättningen att bli världens mest etiska och hållbara globala företag

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning