Lediga jobb

Sök jobb

Vikarierande Säljledare/Sales Supervisor - Dufry Bromma

2018-03-08
Logo

Vi söker nu en Sales Supervisor till vår butik på Bromma Stockholm airport
Vi söker dig som brinner för försäljning och service och som drivs av att utveckla andra.

På Bromma Stockholm airport passerar 2,5 miljoner resenärer per år. Vilket ger stora möjligheter att utveckla både dig, dina medarbetare och din butik. Hos oss kommer du att ansvara för en butik med världsledande varumärken i en miljö som pulserar av liv och rörelse.

Brinner du för ledarskap och vill driva försäljning Du engagerar och motiverar våra medarbetare att överträffa kundernas förväntningar. Du arbetar aktivt för att driva butikens försäljning och ansvarar för att kunderna ska uppleva en inspirerande butiksmiljö och arbetar aktivt med att coacha och utveckla våra medarbetare. Du introducerar nya medarbetare så att de snabbt kommer in i sin roll och arbetar effektivt med personalplanering. Du arbetar även själv aktivt med försäljning och service, påfyllnad av varor och kassahantering.

Vi söker dig som

- har minst 3 års erfarenhet från liknande roll samt gedigen erfarenhet av personlig försäljning
- alltid agerar som en förebild i kundmöte och försäljning
- agerar professionellt och har hög integritet
- är mycket serviceinriktad och tycker om människor
- är engagerad och handlingskraftig
- ser möjligheter och är affärsdriven
- uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- gillar att arbeta i en butik där tempot varierar tydligt mellan högt och lågt

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på 100 % i 6 månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde i maj. Tjänsten är i regel förlagd under dag och kvällstid men vid behov behöver du kunna ta dig till och från flygplatsen mellan 05-22.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan märkt "Sales Supervisor Bromma" snarast men senast den 5 mars 2018. Vänligen bifoga personligt brev samt CV i ansökan. Besök gärna vår hemsida, www.dufry.com för mer information om företaget.

Om oss

Dufry är världens ledande travel retail-operatör med verksamhet i 63 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver omkring 2200 butiker på flygplatser och kryssningsfartyg etc. I Sverige arbetar ca 350 medarbetare i företaget som här driver butiker på 14 flygplatser. De största butikerna finns på Stockholm - Arlanda, Stockholm - Bromma, Göteborg - Landvetter samt Malmö - Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym & kosmetik, vin, sprit & tobak, samt accessoarer.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning