Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare - Gallerix, Stockholm

2018-04-10
Logo

RetailPoolen söker:
Nu söker vi Poolare till vår bemanningspool för Gallerix!

Vill du vara med på en spännande förändringsresa, gillar du utmaningar och är du en hungrig säljare med brinnande intresse för service? 
Välkommen att jobba som säljare i vår bemanningspool för Gallerix!

Har du tidigare erfarenhet från att jobba med service och vill använda dina erfarenheter till att påverka utvecklingen i deras kedja så är du rätt person. Är du inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta i vid behov eller att ibland jobba med snabba beslut så har du din utmaning hos dem.
Du kommer att bli en viktig person och vi söker dig som vill sätta sin prägel på och vara med att bygga ett starkt Gallerix.
Det är ett sammansvetsat bolag som ställer höga krav på dem själva för att hela tiden bli bättre, i allt från strategi, kunderbjudande, service och genomförande. Så vi söker dig som strävar efter att varje dag vilja utvecklas, våga vara kreativ och ser utmaningen i att alltid vilja överträffa kundens förväntningar.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Är påhittig och idérik
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt helg


Det är viktigt att du trivs med högt tempo, är lösningsorienterad och drivs av att vilja ge outstanding service för att kunna skapa värden för kunden oavsett om de bara handlar en ram eller vill lämna in ett jobb i deras ramverkstad.
Erfarenhet av retail är ett krav. Det är viktigt att du vill vara säljare, har social kompetens och du får gärna vara praktiskt lagd och tycka det är kul att skapa och göra kundernas drömmar till verklighet.
Du ska kunna jobba helger och kvällar, tala svenska och engelska flytande samt ha ett öga för ordning och reda.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Stockholms Län
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se 
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund: linnea.forsslund@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

Gallerix grundades 1974 i Uppsala och har idag 17 butiker runt om i Sverige samt e-handel. Gallerix vision och affärsidé är att vara den självklara destinationen för den som vill sätta en personlig prägel på sitt hem. Att erbjuda ett brett och kvalitativt sortiment av ramar, väggdekorationer och professionella inramningar. Samt ett gediget hantverkskunnande och en känsla för färg & form för att hjälpa sina kunder att visa upp sina personliga bilder. Bolaget genomgår en spännande modernisering av sitt kunderbjudande och butikskoncept för att växa.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning