Lediga jobb

Sök jobb

Lagermedarbetare - Gardenstore, Huddinge

2018-04-13
Logo

GardenStore söker lagermedarbetare till sitt lager i Huddinge.

Gardenstore expanderar i hög takt och söker därför lagermedarbetare till sitt nya distributionslager i Huddinge. Du kommer att ta emot leveranser och montera ihop produkterna, samt testa dem innan de levereras vidare till slutkund. Meriterande om du har ett mekaniskt intresse och att du har erfarenhet av liknande tjänst samt en hög servicenivå.

Då detta är ett nytt lager så kommer du att få möjlighet att vara delaktig i att utveckla arbetsrutiner sätta standarden för denna arbetsplats. Det kommer att finns stora möjligheter att få axla rollen som lageransvarig, därav stor vikt att erfarenhet finns. GardenStore är ett företag som växer snabbt inom E-Handeln så det är meriterande om du tidigare arbetat inom det segmentet.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från lagerarbete samt är serviceminded och lösningsorienterad. Tycker om att ha ett helhetsansvar och ett personligt driv och engagemang. Du skall ha lätt för att sammarbeta och vara flexibel i din roll. Ha en hög arbetsmoral och ta hand om detta lager som att det vore ditt egna.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka tjänsten.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid fast anställning, samt säsongsjobb under maj-juli.
Plats: Huddinge
Lön: Månadslön/timlön


Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!
I denna bemanning samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Linnéa Forsslund. Linnea.forsslund@retailknowledge.se.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Vi är ett svenskt familjeföretag med målet att bli den bästa och mest heltäckande trädgårdsbutiken på nätet. Vi vill bli bäst genom att erbjuda ett stort sortiment med välkända varumärken, förmånliga priser, fri frakt och branschens bästa kundservice. Oavsett om du är amatör eller proffs i trädgården eller bara vill hitta en produkt för din uteplats finns något för dig hos GardenStore!

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning