Lediga jobb

Sök jobb

E-handelsansvarig - Nymans Ur (klockor.nu), Västerås

2018-03-08
Logo

Vill du vara med och skapa digitala fotspår?
E-handels ansvarig till klockor.nu

Vi söker digitalt ansvarig till vår e-handelsbutik med placering i Västerås. Du kommer att vara med och utveckla vår auktoriserad e-handelsbutik med märkesklockor och smycken. Ditt jobb är flexibelt med snabba beslut samtidigt som det kräver förmåga att tänka långsiktigt och strategiskt.

I din roll ingår

• Förhandlingar med leverantörer
• Kampanjplanering
• Budget- och lageransvar
• Förbättra flöden och processer
• Personalansvar för tre personer

Din profil och personlighet
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från utveckling av e-handel och ledarskap. Du är ett gott exempel för dina medarbetare och har förmågan att motivera och engagera din omgivning samtidigt som du vågar vara tydlig och ställa krav.
Du är strukturerad och ordningsam och har ett affärsmässigt sinne. Du är effektiv och van att arbeta processorienterat och med ekonomisk styrning.

Som person har du en förmåga att skapa gott samarbetsklimat med en personlig drivkraft som yttrar sig i engagemang och handlingskraft. Du är en prestigelös person som inte tvekar att hugga i det där behövs. Dina nya medarbetare har hög kompetens och vi ser gärna att du fortsätter att utveckla deras potential. Vi ser även att du är självständig, drivande och snabb.

Intresse och kunskap om klockor och smycket ses som meriterande!

Vad får du?
Välkommen till ett härligt gäng som sätter kunden i fokus. Vår kultur kännetecknas av driv, engagemang, respekt, proffsighet och omtanke. Vi som bolag får höga värden i medarbetarundersökningen som görs årligen, ett medelvärde på 4,15 av 5. Ett ledarskap som kännetecknas av resultat och teamfokus.

Om tjänsten:
Tjänsten är en heltidstjänst och tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal. Om denna tjänst låter intressant ber vi dig motivera varför vi ska välja just dig, med ett personligt brev och CV till HR Chef Madeléne Granath madelene@nymansur.com. Sista ansökningsdag är den 30 mars.

AB Nymans Ur 1851 är ett svenskt familjeföretag inom klock- och smyckesbranschen med en historia som har sin begynnelse år 1851. I företaget ingår följande butiker: Nymans Ur 1851 i Stockholm och Västerås, KRONS i Stockholm, Klockmaster Västerås samt Tidemann i Oslo. AB Nymans Ur 1851 driver även den auktoriserade e-handelsbutiken av märkesklockor och smycken online, klockor.nu. Under december 2015 lanserade Nymans Ur 1851 även ett eget smyckesmärke, Rare Jewelry som är i high-endsegmentet och tillverkas i en ateljé på Östermalm. AB Nymans Ur 1851 har även Nordens största och mest moderna serviceverkstad för klockor. Urmakarna är alla certifierade och har en utbildning från IHU Urmakarskolan och dessutom specialutbildningar för de varumärken Nymans Ur 1851 representerar. Utöver urmakarna i serviceverkstaden finns även urmakare i butikerna för att kunna erbjuda service på plats.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning