Lediga jobb

Sök jobb

Säljare - Blomsterlandet, Västerås

2018-04-12
Logo

Blomsterlandet söker säljare med gröna fingrar som har passion för mötet med kund till vår nya butik i Stenby, Västerås som vi öppnar hösten 2018.

Vi vill att du ska: Älska att sälja, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet: För att klara av tjänsten som säljare på Blomsterlandet har du dokumenterad säljerfarenhet och helst inom försäljning av växter och allt som hör till.
Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice,kassatjänst, varuexponering, varuplockning samt i övrigt förekommande butikssysslor.


Arbetstid: Ca 15-25 timmar/vecka
Omfattning av tjänst: Tillsvidareanställning
Ort: Stenby, Västerås
Tillträde: September, 2018

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Gunilla Wånglin på mejl: gunilla.wanglin@retailknowledge.se

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag.Blomsterlandet har idag 55 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk.Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning