Lediga jobb

Sök jobb

3 säljare - Blomsterlandet, Haninge

2018-05-09
Logo

Blomsterlandet Haninge söker nu tre säljare med gröna fingrar som har passion för mötet med kund

Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa, slå ut och ge frukt.

Vi vill att du ska:
Älska att sälja, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.?Krav på erfarenhet: För att klara av tjänsten som säljare på blomsterlandet har du dokumenterad säljerfarenhet inom försäljning av växter och trädgårdstillbehör?Arbetsuppgifter:

Två av tjänsterna är avdelningsansvar för avdelningarna Trädgårdstillbehör och Trädgårdsväxter.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice, varubeställning, varuexponering, varuplockning samt i övrigt förekommande butikssysslor.?

Arbetstid:
Ca 30 timmar/vecka?
Omfattning av tjänst: Tillsvidareanställning
?Ort: Haninge?Tillträde: Omgående

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Gunilla Wånglin på mejl: gunilla.wanglin@retailknowledge.se

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag.?Blomsterlandet har idag 55 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhusbruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning