Lediga jobb

Sök jobb

Trädgårdsmästare - Blomsterlandet, Stenby-Västerås

2018-04-12
Logo

Blomsterlandet söker en säljande trädgårdsmästare till vår nya butik i Västerås

Brinner du för människor och har ett starkt trädgårdsintresse? Då kanske Du är just den vi letar efter som vår nya trädgårdsmästare!För att lyckas hos oss tror vi att du är en trädgårdsmästare med ett stort engagemang för kunden och trädgård.Inför hösten 2018 öppnar vi ett nytt Blomsterlandet i Stenby, Västerås.

Vi vill att du ska:

Älska att sälja, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten på avdelningen för trädgårdsväxter behöver du ha kunskaper motsvarande trädgårdsmästare samt ha erfarenhet av försäljning av växter.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice, orderläggning, varuexponering, varuplockning samt i övrigt förekommande butikssysslor.

Arbetstid: Ca 30 timmar/vecka
Omfattning av tjänst: Tillsvidareanställning
Ort: Stenby, Västerås
Tillträde: September 2018

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Gunilla Wånglin på mejl: gunilla.wanglin@retailknowledge.se

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag.
Blomsterlandet har idag 55 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk.Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning